Har du nogensinde stået i en situation, hvor du havde et sprunget vandrør? Der er vand over det hele, det er tirsdag lige før arbejde. Du har travlt, og du skal finde en VVS’er i Rødovre, som både er effektiv, serviceminded og dygtig. Læs med i dag og hør mere!

Dygtig VVS’er i Rødovre

Det er aldrig sjovt, når skaden sker og du har travlt en tirsdag morgen før arbejde. Ungerne skal i vuggestue og du skal afsted, men der fosser vand ud over hele køkkengulvet. Hedegaard VVS i Rødovre kan hjælpe dig. Fra deres hovedkontor i Vanløse, lidt uden for København, kører Hedegaard VVS ud til store dele af Storkøbenhavn. De udfører opgaver i Rødovre, Hvidovre, Frederiksberg og mange andre steder i københavnsområdet. De løser alle former for VVS problemer, og kan ligeledes installerer alle former for VVS i badeværelser og køkkener. De kan også tage over, hvis I er igang med et større nybyggerprojekt eller måske skal I have renoveret toilet/bad eller køkken. Så bør I kontakte Hedegaard VVS, som kan sørge for, at alt bliver lavet til tiden og i god kvalitet.

Skift til det miljørigtige valg

Hedegaard VVS i Rødovre kan også hjælpe dig, hvis du mener, at din varmeregning er steget på det sidste og blevet lidt for høj. Dette kan måske skyldes, at dit nuværende gasfyr eller fjernvarmeanlæg er gammelt, og derfor bruger mere energi, end det bør. Hedegaard VVS kan udskifte dit gamle varmeanlæg med et nyt gasfyr eller fjernvarmeanlæg, og der kan være rigtig mange penge at spare på regningen. Derudover er det også bedre for miljøet, når dit varmeanlæg ikke bare kører derudaf, men faktisk er i optimal stand og klimavenligt. Inde på Hedegaard’s hjemmeside kan du læse mere om, hvordan du finder ud af hvilket fyr er det bedste for dig at vælge. Der er ofte mange penge at spare med et nyt gasfyr, specielt i forhold til både olie- og el-radiatorer. Og når først det nye gasfyr er installeret, så kræver det minimal justering og vedligeholdelse. Det samme kan siges omkring et nyt fjernvarmeanlæg, så ring til Hedegaard og spørg dem til råds. De er altid super servicemindede, og de har 10 års erfaring på området, så det kan altid svare på dine spørgsmål med alt deres ekspertise. Find linket til deres hjemmeside længere oppe i denne artikel.

Du kan også læse mere omkring boligoptimering, lige her på bloggen. Tak fordi du læste med!