I weekenden afholdte vi en af de bedste firmaarrangementer, som jeg nogensinde har været med til, i København. Det var en helt unik oplevelse for de fleste medarbejdere, da de blev kastet ud i nye udfordringer i for af gaming, mere specifikt esport.

Det perfekte firmaarrangement i københavn

Her i weekenden, var hele firmaet på tur med AWA (After Work Arrangements). Det var nok den sjoveste team building tur som jeg nogensinde har været på, selvom jeg faktisk ikke havde lyst til at tage af sted. Vi skulle nemlig ud og lave esport, hvad det så end skulle betyde. Det endte dog med at være så hylende morsomt, at ingen af os havde lyst til at tage hjem. Vi havde en kanon god coach, der satte os op imod hinanden i spillet counter strike global offence. Efter bare en kort introduktion på 15 minutter var vi hurtigt igang med en 4 imod 3 kamp (vi var 7).

På dybt vand med esport

Dagen startede som så mange andre firmaarrangementer i København med, at vi fik morgenmad sammen. Dvs at vi mødtes klokken 08 i esports faciltierne hos AWA, hvorefter vi mødte Carsten, som var dagens Coach. Carsten introducerede os for dagens udfordring: Counter strike. Eftersom at 6 ud af 7, af os, aldrig havde prøvet spillet før, eller sågar set det, måtte Carsten igang med at forklare ALT. Han var super sød og rigtigt død til at lærer fra sig, så 20-30 minutter inde i seancen, var vi alle sammen igang ved en pc. Det viste sig dog at være noget svære at håndtere end Carsten fik det til at lyde, men jeg er sikker på at alle havde en vidunderlig dag og at vi er blevet en del tættere.

læs mere om andre firmaarrangementer i københavn her

Hvordan AWA hjalp os

Chefen besluttede for omkring en måned siden, at det var på tide at lave en team building øvelse igen, i forbindelse med at han var ved at ansætte 2 nye medarbejdere. For at de skulle falde nemmere til, skulle vi derfor lave et firmaarrangement i københavn, hvor firmaet ligger. Vi kontaktede derfor AWA, fordi vi tidligere har haft gode oplevelser hos dem, og de foreslog at vi tog en hel dag (lørdag) til at komme ind i til deres esports faciliteter. Når jeg kigger tilbage, så er jeg glad for at det ikke var mig, der havde den telefon samtale, for så havde jeg nok sagt nej.

Min konklusion er dog, at der var hylende morsomt.