Hvordan planlægger man et succesfuldt firmaarrangement i København? Er det noget man kan ryste ud af ærmet efter mange års erfaring? Svaret er nej. Opskriften på det perfekte firmaarrangement er god planlægning, der tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Det kræver meget forarbejde og en god dialog mellem eventbureauet og kunden. Heldigvis er alt dette en selvfølge hos Nordic Event. Læs med i blogindlægget her, og se, hvorfor de er det rigtige valg for din virksomhed.

Hvem er Nordic Event?

Nordic Event er et professionelt eventbureau, der i over ti år har arrangeret både store og små events for virksomheder. På deres hjemmeside kan du læse om udvalgte cases, der bl.a. indebærer konferencer, firmafester og familiedage. Dér vil du kunne se, at Nordic Event i den grad er vant til at håndtere lange gæstelister. De har nemlig arrangeret events med helt op til 12.000 deltagere. Det er intet problem for dem at planlægge eller håndtere logistik og andre praktiske foranstaltninger – heller ikke i store proportioner.

Sådan planlægges dit firmaarrangement i København

Nordic Event planlægger altid dit firmaarrangement i København fra bunden. Du kan selv vælge, om du vil være en del af processen eller ej, selvom det klart er en fordel, hvis du deltager i sparringsprocessen. Gennem en dialog kan I sammen finde frem til, hvilket type arrangement, der skal afholdes, og hvad din virksomhed skal have ud af det. Herefter vil Nordic Event analysere begivenheden og fremlægge et oplæg med forslag til arrangementet. Når I er enige om, hvordan eventet skal foregå, begynder Nordic Event at planlægge det, men deres service stopper ikke der. De er nemlig også med, når eventet skal eksekveres. De sørger for at alt forløber, som det skal, så du kan slappe af under arrangementet. Hele processen afsluttes med en evaluering. Nordic Event bestræber sig nemlig altid på at blive bedre og er meget interesseret i din mening.

Et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere

Nordic Event har mange samarbejdspartnere i branchen. De er en del af koncernen Nordic Solutions og har derfor forbindelser til søsterselskabet Nordic Catering og den attraktive venue Marketenderiet i Valby. Er I selv tomme for idéer, kan Nordic Event altså sagtens trække på deres kontakter. De hjælper jer kort sagt med lige det, din virksomhed har brug for, uanset om det er sparring om idéer eller en komplet planlægning af et firmaarrangement i København.