Hej allesammen! I dag skal det handle om de flotteste lokaler til jeres næste firmafest i København. Det kan være, at I har landet en nye kunde, eller at I har nået jeres salgsmål for året og det er kun juni. Alting kan fejres, så det er netop det, som det skal handle om i dag.

Marketenderiet harmed garanti de bedste lokaler til jeres næste firmafest i København

Marketenderiets lokaler til firmafest i København har plads til op til 700 mennesker på én gang. Det er et kæmpe lokale, som både kan bruges som ét stort sted, eller som kan deles op i mindre lokaler til møder eller andre ting. Det kan også være, at det helt store lokale er lidt for stort til jeres virksomhed, og så kan man altså gøre det store lokale mindre uden problemer, så det benyttes af både store og små virksomheder. I skal vælge Marketenderiet, hvis I vil fejre sommerferien med en sommerfest, et godt salg, en stor ny kunde, julefrokost, at der er kommet nye medarbejdere til eller lign. Jeres fest bliver sjov med Marketenderiets festlige effekter som lys, musik og bar. I kan også bestille mad fra de dygtige kokke, som arbejder i disse lokaler til firmafest i Københavns midte.

Hvor ligger Marketenderiet?

Disse fede lokaler til firmafest i København ligger super tæt på centrum i bydelen Valby. Det er nemt at komme hertil med bus, tog, taxa og i bil. Der er også masser af overnatningsmuligheder på de forskellige hoteller, hostels og airbnbs i København. I kan derfor fyre op for en fest og inviterer fra nær og fjern. Siden Marketenderiet overtog den historiske bygning, som den er placeret i, har de givet stedet et kærligt løft. Dette betyder altså, at Marketenderiet i dag er en moderne og strømlinet venue, der kan tilpasses stort set hvilket som helst arrangement. Blandt andet med de vægge, som kan sættes op eller tages ned efter behov og efter selskabets størrelse. Området omkring Marketenderiet er gået fra at være et kedeligt industrikvarter til, at det i dag er et af de mest attraktive kvarterer i Valby. Der er flyttet mange til denne bydel. Hvis du er blevet interesseret i Marketenderiets lokaler i København, og du kunne tænke dig at holde jeres næste firmafest her, så kan du finde alt deres kontaktinformation inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost.

Læs mere på bloggen her.