Hvis man skammer sig over sine tænder, så resulterer det ofte i, at man gemmer sit smil væk. Men det er en skam. Ingen bør have følelsen af, at de ikke kan smile med tænder, fordi tænderne er for grimme. Den slags selvbevidsthed fører nemlig kun til dårlige følelser. Mange mennesker får i dag foretaget tandretning. Det kan både være folk, der som i eksemplet, ikke er glade for deres smil. Men det er typisk også forbundet med en forkert tandstilling eller en uhensigtsmæssig bidfunktion, som kan have negative konsekvenser. Gør du dig tanker om at få lavet tandretning? Så læs med her!

Derfor får man rettet tænder

Årsagerne til tandretning er mange. De fleste kender sikkert nogle, der har fået rettet skæve tænder, mellemrum mellem fortænderne eller overbid. Den slags virker måske umiddelbart kosmetisk, men det kan faktisk være forbundet med andre problematikker. Fx kan skæve tænder skyldes trangstilling – altså at tænderne sidder for tæt, fordi der ikke er plads til dem alle. Hvis tandstillingen påvirker tænderne negativt, kan det ende med, at tænderne bliver hurtigere slidt. En dårlig bidfunktion kan også give problemer. Fx kan nogle personer med overbid komme til at få hovedpine og kæbeproblemer, fordi de forsøger at kompensere for bidfunktionen. Det er altså uden tvivl en god idé at bestille tid hos en tandlæge, hvis du har mistanke om, at du har en dårlig tandstilling eller bidfunktion.

Sanadent tilbyder tandretning med flere systemer

Tandlægerne hos Sanadent er utroligt dygtige og kan foretage tandretning med flere forskellige systemer. Dermed kan du få den behandling, der passer bedst til din problematik og dit budget. Alle systemerne benytter de såkaldt ”usynlige skinner”, som stort set ikke kan ses på tænderne. Altså kan du få rettet tænderne meget diskret, og du behøver ikke føle dig lige så generet som ved de almindelige (meget tydelige) togskinner. Tandretningen er desuden skræddersyet til dine tænder. Bøjlen laves nemlig ud fra en scanning af dine tænder. På den måde er den 100 % lavet for at bringe netop dine tænder i orden.

Få en gratis konsultation

Hvis du vil vide, hvad Sanadent kan gøre for dig, så kan du bestille en gratis og uforpligtigende konsultation. Du skal bare sende en mail med billeder af dine tænder. Så kigger tandlægerne på det og indkalder dig til en konsultation – helt uden at det koster dig noget. Du finder uddybende information på Sanadents egen hjemmeside.

Lider du også af hårtab? Find behandling her.