Hårtab er noget, som alle mennesker oplever på et tidspunkt i deres liv. Det er ikke kun mænd, som oplever hårtab. Kvinder verden over oplever også hårtab. På en anden måde kan man sige, at det er helt normalt at opleve det. Hårklinikken har i mange årtier hjulpet mennesker i hele Europa. De har behandlet flere tusinde mennesker for tab af hår og alle deres kunder har været glade for behandlingen.

Hvorfor kvinder lider af hårtab

Der kan være mange årsager til, at man så småt mister håret. Det kan både være genetisk og det kan være livsstils bestemt. Hvis man lever et meget usundt liv med dårlig kost og indtagning af en masse affaldsstoffer, som for eksempel cigaretter og alkohol, kan det have en stor negativ effekt på ens hovedbund. En sund hovedbund er nemlig nøglen til en flot manke. Du kan læse meget mere om kvinders historier med hårtab og hvordan deres behandling har hjulpet dem. Det er muligt at se deres resultater og læse om alle deres succes historier.

Behandling af hårtab

Hårklinikken har siden 1994 udviklet og udøvet behandlinger af hårtab. Dette har gjort det muligt for virksomheden at tilbyde deres patienter en specialtilpasset behandling af deres hårtab. Deres banebrydende behandling gør brug af en helt unik ekstrakt, som er fremstillet af komælk og planter. Det er netop denne ekstrakt, som bliver specialtilpasset patienten på baggrund af en del forundersøgelser. Det er dog vigtigt at understrege, at Hårklinikken kun behandler de patienter, som de tror på kan tage godt imod den lange behandling. De egnede og motiverede patienter vil opleve en 30% til 50% forøgelse af hårmængde.

Virker det?

Ja, det gør det! Det er der en hel del patienter, som kan skrive under på. Siden 1979 har Hårklinikken behandlet mere end 100.000 patienter. Det er ikke kun mænd, som Hårklinikken har hjulpet. Det er også kvinder, som lider af hårtab. Patienter vil få personlig vejledning igennem hele forløbet, som er med til at rådgive og guide. Processen består af en konsultation, behandling og til slut vedligeholdelse. Efter behandlingen er det utroligt vigtigt at vedligeholde resultaterne igennem de forskellige hårprodukter. Dette sikrer patienternes flotte resultater. Lars Skjøth er ledende forsker for Hårklinikken og han garanterer alle nye patienter et flot resultat, som man kan glæde sig over resten af livet.

 

For at hoppe over til et helt andet emne, så er gardinbusser det helt nye på markedet. De er med til at skabe en nemmere hverdag for dem, som ikke har tid til at rende rundt efter gardiner.