Sommerferien er her endelig, og i disse dage strømmer folk på ferie mod solrige destinationer. Men inden man kan slappe af i den italienske sol, venter der lige flere hundrede kilometer på vejene. Det skal du dog ikke være ked af. I hvert fald ikke, hvis du kører i den nye A Klasse fra Mercedes Benz. Det er nemlig ikke kun destinationen, det kommer an på. Nogle gange skal man huske også at nyde turen derhen, og dét sørger A Klasse for at du kan i allerhøjeste grad.

A Klasse har plads til det hele

Vi kender sikkert alle til pakkeproblemer. Hvad enten du rejser med tog, fly eller bil ender det altid med at blive en kompliceret opgave at få plads til det hele. Det behøver du dog ikke bekymre dig om i A Klassen. Dens bagagerum er hele 370 liter stort, og kabinen er lavet ekstra rummelig. På den måde kan du få plads til al din bagage, samtidig med at du sidder rigtig behageligt.

Kør sikkert på de udenlandske veje

Det kan være anstrengende at køre på ferie. Ikke nok med at man kører på ukendte veje og er afhængig af GPS’en, så er der ofte også meget trafik på grund af alle de andre, der holder ferie. Ofte kører man i mange timer, og det er udmattende at skulle være fokuseret i al den tid. Det er heller ingen hemmelighed, at bjergenes hårnålesving, kan gøre selv den mest rutinerede bilist nervøs. Når du kører med A Klasse kan du dog være lidt mere rolig. Den er nemlig udstyret med ”Intelligent Drive”, således at bilen kan tilpasse sig vejforholdene og delvist køre selv. Dermed har du en større sikkerhed og kan føle dig mere tryg, når du kører lange strækninger i udlandet.

Hænderne på rattet og øjnene på vejen

Det er vigtigt at holde koncentrationen og fokusere på vejen, når man kører. Men derfor kan man jo godt have brug for at ændre musik, navigation eller justere temperaturen undervejs. Derfor er A Klasse så smart, at den kan udføre disse opgaver ved lyden af din stemme. Det stemmestyrede system er en unik mulighed for at kommunikere med din bil uden at miste koncentrationen. Du kan dermed have hænderne på rattet og øjnene på vejen uden at gå på kompromis med underholdning og komfort.

Du kan læse mere om A Klasse her.