Hej bloggen! I dag skal vi tale om oversvømmelse, og hvordan Floodframe er en genial sikring mod oversvømmelse af din bolig. Det er en ny opfindelse, som vi hjemme hos os har gjort brug af. Det regner i større og større mængder, så vi har sikret vores kælder. Læs med og lær mere.

Sikring mod oversvømmelse med en usynlig, vandtæt dug

Det er virkelig ikke sjovt at få en oversvømmet kælder, eller det der er værre, når regnen rammer. Den kan ramme i store mængder, og den globale opvarmning hjælper ikke på det. Derfor kan det være tid til, at investere i sikring mod oversvømmelse af din bolig. Floodframe er en helt ny teknologi, som er super smart. Det er en vandtæt dug, som bliver gravet ned i jorden rundt om din bolig. På den måde er den usynlig, og kan altså kun ses, når den faktisk skal i brug. Det fungerer således, at når vandet begynder at bevæge sig ind mod dit hus, så udløses en mekanisme, som skubber den vandtætte dug ud af boksen under jorden. I takt med at vandstanden øges, sørger vandet faktisk selv for, at dugen rulles ud langs jorden og op ad huset.

Her kommer alle detaljerne

Det smarte ved FloodFrame er, at teknologien selv sørger for, at den beskyttende dug pakker huset ind i den nødvendige højde. Dette er virkelig en genial sikring mod oversvømmelse. Det hele sker automatisk, når du oplever stormflod eller skybrud, men du kan selvfølgelig også selv aktivere FloodFrame manuelt, hvis du er bekymret over en periode og vil sikre mod oversvømmelser. Inde på Floodframes hjemmeside kan du se billeder af, hvordan det ser ud, når dugen er i brug. Det ligner lidt en swimmingpool rundt om huset, hvor vandet så ikke kan komme “ud”. Du kan også se en video, som forklarer hele processen fra dugen bliver lagt ned udenfor dit hus. Til når regnen kommer og dugen helt af sig sig slår ud. Vandet presser den inde mod huset, hvor den hæver op ad muren, for at vandet ikke kommer ind i huset. Du skal derfor ikke være nervøs for, at bo tæt på en sø eller på havet længere. Når dugen er brugt én gang, skal den udskiftes. Du skal også sørge for, at få dugen tjekket en gang om året, som er med i den servicepakke, som Floodframe giver dig ved køb af dugen.

Læs mere om en sund bolig her på bloggen.