Er du på udkig efter leje af hoppeborg? Så er du havnet det rigtige sted. Vi tipper dig nemlig om stedet som lejer hoppeborge ud til diverse fester og arrangementer. Måske kender du allerede JP Udlejning. De er nemlig fest leverandører til hele landet, og lejer ikke kun hoppeborge ud, men også rodeo, mobile klatrevægge mm.

Leje af hoppeborg til enhver lejlighed

Uanset om du står som privat person, virksomhed eller offentlig instans, så kan du gøre brug af leje af hoppeborg til dit næste arrangement. Står du måske med en børnefødselsdag hvor en minion hoppeborg ville være toppen? Eller måske du skal bruge et par forskellige hoppeborge til en festival eller byfest. Selv hvis I står og skal holde et firmaarrangement, kan en hoppeborg med forhindringer være et sjovt indslag. Hoppeborge giver rig anledning til aktivitet for både børn og voksne. Læs mere lige her.

JP Udlejning har faktisk hoppeborge i flere forskellige størrelser og former. Der er mindre hoppeborge hvis den f.eks. skal bruges til en lille børnefødselsdag, polterabend eller lignende. der er også de helt store til mange mennesker ad gangen. Der er de pyramide formede, men også en tarzan bane og et disco dome. Muligheder er virkelig mange. Det er næsten kun fantasien der sætter grænsen for leje af hoppeborg. Du vælger selv temaet!

Find dit indre legebarn frem

Har de fleste af os ikke prøvet en hoppeborg som barn? Enten nede til den lokale byfest eller på en af de mange camping ferier man kørte afsted på med familien. Man kan blive helt nostalgisk ved tanken. Man hoppede bare rundt og hyggede sig. Fandt måske et par nye venner der hvor man lige hoppede hen, og fik lært sig nogle nye bouncing moves. Derfor er det i dag også en aktivitet vi gerne vil føre videre til vores børn.

Specielt i en verden hvor børnene er opvokset med smart phones og tablets, vil vi gerne give dem mere af de vi selv værdsatte som børn. Og som voksen skal du ikke være bange for selv at springe med på den galej. Når der nu er brugt tid på leje af hoppeborg – sikkert en vildt fancy af slagsen – så kan du lige så godt selv finde dit indre legebarn frem og hoppe afsted med ungerne. Det vil nyde at forældrene gerne tager en tur med op i hoppeborgen.