Hej bloggen! I dag tænkte jeg, at vi kunne tale om den nye A Klasse Sedan fra Mercedes Benz. Den er helt frisk på markedet, og har mange nye teknologier, samt et banebrydende design, som både er super moderne og klassisk på én og samme gang. Læs med og hør meget mere!

Den helt nye A Klasse Sedan

Lad os tale om den nye A Klasse Sedan

Har du set den nye A Klasse Sedan endnu? Den er helt frisk på markedet fra Mercedes Benz, og er springfyldt med cool features og lækkert design. I dag tænker jeg, at vi skal tale lidt mere om, hvad den kan. Designet af denne nye A Klasse Sedan tager form med de smukkeste, simple linjer, som gør A-Klassen til en helt ny spiller for biler kompaktklassen. Bilen beholder den sportslige og lettere muskuløse front kendt som “Shark Nose”, men det betyder bestemt ikke, at bilen er mindre udstyret, når det kommer til komfort og sikkerhed. Den nye A-Klasse Sedan er bygget til at skabe trygge rammer for chaufør og passagere på samme tid. Bilen er udstyret med Mercedes-Benz User Experience ( også kaldet MBUX), som giver dig, som chauffør, og dine medpassagere mulighed for at tale direkte til bilen og på den måde indstille de detalje I måtte have brug for på køreturen. Læs mere nedenfor!

Mercedes-Benz User Experience

Det kan være, at musikken skal skrues op, du vil skifte til en anden radiostation, du vil have varme i sædet, eller at sædet skal rykkes en tand tilbage. Dette kan du alt sammen styre med din stemme med MBUX. Derudover er designet lige lækkert indeni bilen, som det er uden på. Interiørlister og ambientebelysning indrammer A-Klassens interiør og giver et indtryk af fuldendthed for alle der kører med i denne lækre bil. Men bare fordi bilen er kompakt, betyder det ikke, at den ikke er rummelig indeni. Du får masser af kabineplads, plads til benene, samt plads til at rette på dit sæde, som du har lyst til. Hvis denne A Klasse Sedan lyder som noget for dig, så kan du lige nu gå ind på Mercedes Benz hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Derinde kan du læse om mange flere detaljer, men du kan også booke en prøvetur, så du kan komme ud og ræse i denne lækre A Klasse Sedan. Det er en unik chance, og noget jeg klart vil anbefale.

Læs andre gode tips og tricks inde på bloggen, lige her.