Sommeren står for døren og for rigtig mange unge mennesker betyder det, at et længe ventet sabbatår nærmer sig. Men efter mange års skolegang, hvad skal tiden så udfyldes med? Hvilke oplevelser, vil du kunne mindes resten af dit liv? Frivilligt arbejde i udlandet er din garanti for et helt unikt sabbatår, som du aldrig glemmer. Interesseret? Så læs med i blogindlægget og bliv klogere på, hvor du skal hen.

Derfor skal du lave frivilligt arbejde i udlandet

Måske har du fra starten vidst, at du ville ud og rejse i dit sabbatår. Men skal det være en grupperejse, en backpackrejse med venner eller frivilligt arbejde i udlandet? Der er rigtig mange muligheder, og det kan være svært at beslutte sig for, hvilken form for rejse, man skal tage på. At lave frivilligt arbejde i udlandet er dog en perfekt måde at få lidt af det hele med. Du vil nemlig både være sammen med en gruppe, se fjerne dele af verden og gøre en forskel, der hvor du er. Når du ikke arbejder, kan du desuden gå på opdagelse i lokalområdet. På den måde har du også friheden til at opleve det, du vil.

En rejse med værdi

Det særlige ved frivilligt arbejde i udlandet er dog, at det ikke bare er en rejse, der handler om dig. Du kommer i høj grad til at give ud af dig selv og gøre en forskel for andre mennesker, natur eller dyr. Og det er noget, der kan mærkes på den personlige konto. Det frivillige arbejde vil desuden give dig en helt unik indsigt i kulturen, fordi du er i berøring med de lokale på en helt særlig måde.

Hvor går rejsen hen?

Der er rigtig mange forskellige frivillighedsprojekter, du kan deltage i. På Alotts hjemmeside kan du se alle de forskellige rejsedestinationer. Du kan fx tage til Sri Lanka og undervise kvinder og børn, eller være med til at beskytte naturen i Zanzibar. Du kan også hjælpe til med at passe på miljøet ved at deltage i Zambias plastic recycling-projekt. Kort sagt er der lidt af hvert, uanset om du elsker at arbejde med mennesker eller natur.

Alott hjælper dig med rejsen

Har du brug for hjælp til at arrangere din rejse, eller vil du bare gerne vide mere om dine muligheder? Så er Alott den samarbejdspartner, du skal have fat i. Du kan kontakte dem over telefonen, på mail eller i chatten på deres hjemmeside.