Hej bloggen! I dag skal det handle om en virkelig fed Venue i København, som vil være helt perfekt til sommerens fester. Så læs med, hvis I skal holde firmafest, hvis du skal holde stor fødselsdag, eller måske bryllup? Det er klart en venue, som du ikke vil misse.

Venue i København til enhver fest

I dag på bloggen skal vi som sagt tale om den mest perfekte Venue i København til alle sommerens fester. Stedet hedder Marketenderiet, og ligger i Valby ikke langt fra Københavns centrum. Marketenderiet er for tiden den mest populære venue i København med deres kæmpe store lokale på 700 kvadratmeter, som også kan deles op i flere små rum, hvis dette passer bedre til jeres arrangement. Det er samtidig et super flot lokale, fordi det er en del af de gamle fabrikker i Valby, som har højt til loftet og masser af karakter. Hvad end det drejer sig om en stor firmafest for mange hundrede medarbejdere, en messe eller en flere dage lang konference, et jubilæum, en rund fødselsdag eller måske et bryllup, så er Marketenderiet klar til at tage imod jer og gøre alt hvad de kan for, at I får et fantastisk event i deres omgivelser.

Lidt af det praktiske

Marketenderiets venue i København ligger som sagt i Valby, ikke langt fra Københavns centrum. Der går en bus direkte fra banegården, hvis man kommer til København med tog. Det er også muligt at tage s-tog og regionaltog fra Valby station, hvorfra der også kører busser og taxaer. Der er samtidig en lang række gratis parkeringspladser ved og i nærheden af Marketenderiet. Når du booker Marketenderiet til dit event, så har du samtidig mulighed for at overlade forplejningen til deres professionelle personale. De har in-house catering, som altid er klar til at stå for både mad og drikke. Det kan være, at I vil have morgenmad, frokost eller aftensmad til jeres event. Derudover er Marketenderiet udstyret med en bar, hvor de også kan hyre en bartender, så jeres fest ikke bliver kedelig på nogen måde. Marketenderiet arbejder meget med kerneordet “fleksibilitet”, når det kommer til deres in-house catering. Deres kokke kan forberede alt fra en simpel frokost med brød og lækkert pålæg til 30 medarbejdere, helt op til en flere retters julefrokostmenu for flere hundrede ansatte. Det gør det nemt for jer, at holde jeres fest hos Marketenderiet, så I kan give alle opgaverne væk.

Læs mere her.