I dag skal vi tale om et webbureau, som kan gøre dit digitale footprint unikt. De er super dygtige og kan sørge for, at dine konkurrenter komme langt bagud i forhold til dig. Læs gerne med her på bloggen i dag og lær mere om, hvem de er.

Webbureau kan hjælpe dig med det digitale footprint, som du ønsker.

Hvad er et digitalt footprint egentlig? Lad os lige tale om det. “Digital fodaftryk eller digital skygge henviser til sporet af data, der er efterladt ved brug af Internettet eller på digitale enheder. Digitale fodspor kan klassificeres som enten passive eller aktive. Førstnævnte er sammensat af en brugers browsingaktivitet og information gemt som cookies , mens sidstnævnte ofte frigives bevidst af en bruger med det formål at dele oplysninger på websteder eller sociale medier. Mens udtrykket normalt gælder for en individuel person, kan digitalt fodaftryk også henvise til en virksomhed, en organisation eller et selskab.” Sådan kan du læse dig frem til, at det betyder hvilken færden, du har på web. I dag skal det så handle om et webbureau, som er super gode og kan hjælpe dig, når det kommer til din hjemmeside. Hvem er dette webbureau? Det skal vi tale mere om nedenfor.

Hvem er de?

Dette webbureau har 20 dygtige webudviklere ansat, og jeg har arbejdet med en god håndfuld af dem igennem tiden. De ved alt om design og tidens trends, og det har jeg virkelig kunne mærke, når jeg har smidt idéer på bordet og de så har givet mig deres bud på, hvordan det også kan gøres. Det er vigtigt for dette webbureau, at de gør deres kunder glade og det må man sige, at jeg var og er. Vi startede med at have et møde, hvor vi gennemgik mine forventninger til hjemmesiden. Denne start betød meget for mig, fordi de virkelig lyttede til mig. Jeg synes også det gjorde, at vi kom frem til et resultat, som vi alle var glade for. Det er så vigtigt, at du kan stole på dit webbureau og det, som de arbejder på. I skal gerne gå samme vej, så der ikke spildes en masse tid og penge på ligegyldigt arbejde. Jeg håber, at denne blogpost i dag har givet dig lidt inspiration til at kontakte et bureau, som kan hjælpe dig med din  hjemmeside. Jeg lover dig, at du ikke fortryder det!

Du kan også læse mere lige her.