Hej alle sammen! Så blev det d. 20. december. I dag vil jeg give endnu et godt tip her på bloggen. Det skal nemlig handle lidt om statiske beregninger. Og så tænker du måske, ‘øhm hvad?’, men bare rolig, det bliver super spændende. Læs med i dag og lær meget mere.

Statiske beregninger, energiberegning, arkitekttegning og byggetilladelse

Det skal handle om det dygtige firma Husberegning. De arbejder rigtig meget på der har område, og har derfor mange års erfaring, som du kan bring til dig og din opgave. Hvad er statiske beregninger først og fremmest? Jamen, det er noget der gøres, for at afdække en bygnings styrke og stabilitet. Det eksempel de selv bruger er omkring en skillevæg. Hvis man for eksempel vil fjerne sådan en i sin bolig, så skal man først beregne, hvorvidt resten af konstruktionen stadig kan holde. Er det en bærende væg eller ikke? Hvis ja, så skal man finde ud af hvilke tiltag der skal til, for at forstærke konstruktionen, så huset ikke falder sammen, når man begynder at hive væggene ned. De beregninger, som jeg taler om, kaldes også for ingeniørberegninger. Det skal man altså hyre en ingeniør for at få styr på, og det er vigtigt, at det er en dygtig en af slagsen. For eller kan du høre, som jeg fortæller, at end bolig simpelthen kan falde sammen, hvis man vælter det forkerte væg et sted.

Få præcis beregning

Det er vigtigt for denne ingeniør, at de giver meget præcise statiske beregninger til deres kunder. De går højt op i service og at deres kunder er glade for, at arbejde sammen med dem. Når de har foretaget beregningerne leverer de altid en PDF med tallene, samt en udførlig og enkel vejledning med de nødvendige forstærkningstiltag, i form af konstruktionsplan og samlingsdetalje. Herefter kan du også få hjælp til, hvordan du så kommer videre med dit projekt. De skræddersyer nemlig priser til lige præcis det projekt, som de står overfor. Dette vil sige, at er der ting, som ikke skal gøres ved dit projekt, som de måske gør ved andre, så tager de ikke penge for det hos dig. Dette er jo så god kundeservice. Når du kontakter dem, så får du svar indenfor 24 timer, så der er hurtigt tilbagemelding på dit projekt. Hvis du er blevet interesseret, så kan du finde linket til deres hjemmeside længere oppe i denne blogpost. Herinde kan du komme i kontakt med dem.

Læs mere her.