Hej alle sammen! I dag skal vi tale om et webbureau, som er blevet nomineret til Børsens Gazellepris i både 2016, 2017, 2018 OG 2019. De har fuld fart på. Du skal altså lige læse med i dag, hvis du har brug for at få udviklet en ny hjemmeside til dit firma. De er super dygtige!

Webbureau i København lever op til alle dine forventninger

Hvem er Standoutmedia? Det er et super dygtigt webbureau, som er blevet nomineret til Gazelleprisen hele 4 år i træk – læs mere her. Der er altså gang i deres virksomhed, som er gået fra at være de to ejere, da de startede til nu at have 20 ansatte, som er super dygtige til webudvikling. De har lavet over 2000 hjemmesider, som alle sammen er super forskellige og unikke. Det er nemlig noget, som de går meget op i: at man er helt unik som virksomhed. For hvis man er det, så har man også meget nemmere ved at undgå for stor konkurrence fra markedet. Standoutmedia kan hjælpe dig med at bygge en wordpress hjemmeside, og du ejer den selv, når du har fået den bygget. Du betaler, og så er det din. De laver også udvikling af mindre og store webshop-løsninger i opensource-systemet Woocommerce, e-mailmarketing, grafisk design, remarketing, hjælp til Google Analytics og opsætning af dette, og til sidst hjælper de også med Facebookopsætning og analyse, hvis I har brug for dette.

Mange forskellige digitale løsninger

Inde på Standoutmedias hjemmeside kan du finde deres kontaktoplysninger, hvis du gerne vil i kontakt med dem omkring dit webprojekt. Om du skal have opsat sociale medier, e-mails eller en helt ny webshop, så kan de hjælpe dig. Det er lige meget hvor stort eller lille projektet er. Har du set deres elefantmaskot? Den er virkelig unik, og dette er super vigtigt for dem, da det unikke i designet er det, som får netop din virksomhed til at skille sig ud. Med Standoutmedias webshopløsninger har I ubegrænsede muligheder for at udvikle din webshop i den takt I ønsker. Systemet, som de arbejder i, er nemlig modulbaseret og kan udvides løbende efter behov. De har udviklet forskellige systemer, som kan overføre det data, som I gerne vil have gemt fra jeres gamle webshop eller leverandørdatabaser, og så nemt at trække alle produkter ind i jeres nye webshop.

Jeg håber, at du har lært noget af at læse med her på bloggen i dag. Hvis du vil læse mere om erhverv, kan du gøre det her på bloggen – bare klik her.