I dag på bloggen skal vi tale om øjenlågsoperation. Det er noget, som flere og flere har brug for eller benytter sig af. Det kan både være af kosmetiske grunde, men også af helbredsmæssige årsager. I dag skal vi tale om, hvordan de to er forskellige og hvordan du kan få hjælp.

Øjenlågsoperation af helbredsmæssige årsager

Først, lad os tale om, hvorfor nogle mennesker har brug for en øjenlågsoperation af helbredsmæssige årsager. Nogle mennesker lider af tunge øjenlåg, hvilket er noget, der skabes med årene. Det er kort sagt overskud af fedt og muskel, som samles bag øjenæblet. Dette skaber de tunge øjenlåg, som har mange dårlige effekter på vores hverdag. Det kan være super svært at vågne om morgenen, når øjenlågene har været lukket hele natten, og man kan derfor føle sig ekstra træt. Det kan også gøre ondt, fordi man har så meget overskydende fedt og muskel, som i virkeligheden ikke burde være der. Og så kan det være svært at lægge make-up, fordi øjenlåget fylder mere end det måske burde. Du kan læse mere om, hvorfor mennesker oplever denne ophobning af fedt og muskel bag øjet, og hvordan Bonnie Erichsen kan helbrede det ved deres operation af øjet – det hele er på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe.

Hvis det er af kosmetiske grunde

Nogle vælger også at få en øjenlågsoperation af kosmetiske grunde, og i dette tilfælde dækker forsikringen ikke. Det kan være, at du er træt af, at fine øjenbryn sidder lavt eller føler, at du vil have et pandeløft, for at løfte øjnene. Men i begge tilfælde er det ikke fordi, du har problemer helbredsmæssigt, og mere fordi det er udseendet, som du vil ændre på. Dette kan Bonnie Erichsen også hjælpe dig med på hendes klinik. Inde på Bonnie Erichsens hjemmeside kan du læse mere om, hvordan selve operationen forgår, men lad os også lige gennemgå det. Du skal møde op fastene, og herefter foregår operationen oftest under lokalbedøvelse evt. suppleret med beroligende medicin, men operationen kan også foretages i hel bedøvelse, hvis du ønsker det. Overskydende hud tegnes op, og der lægges bedøvelse. Herefter lægges et snit svarende til den afmærkede hud, som fjernes sammen med en stribe af den muskel, det sidder på. Efter operationen får du et lille plaster på, som skal sørge for, at arret heler fint. Der opstår næsten aldrig komplikationer, og derfor er denne operation super nem og hurtig.

Du kan også læse andre blogindlæg omkring helbred her på bloggen.