Er du en rigtig handyman, der elsker gør-det-selv projekter? Måske er du i gang med et omfattende haveprojekt eller har af andre grunde brug for særlige maskiner? Så er Aagaard Maskinudlejning et godt bud på en pålidelig udlejer af professionelt udstyr til gode priser. Læs med her, og bliv klogere på deres udbud og fordele.

Hvad kan du leje hos Aagaard Maskinudlejning?

Aagaard Maskinudlejning holder til i den jyske by Brande og udlejer en lang række forskellige have- og anlægsmaskiner, lifte og entreprenørmaterialer. Det gælder både stort og småt lige fra løvblæsere til stilladser, havefræsere og gravemaskiner. Deres maskinudlejning er især velegnet, hvis du har gang i et stort anlægningsprojekt og ikke selv har de nødvendige maskiner. På Aagaard Maskinudlejnings webshop kan du se det store udvalg og finde lige præcis det, du mangler til at komme videre med projektet.

Fordelen ved at leje udstyr

Lad os være realistiske: Det er ikke fordi, du renoverer din have hvert halve år eller fræser stubbe hver anden weekend. Derfor vil du typisk kun bruge maskiner som subfræsere eller havetromler enkelte gange. Af den grund er det helt klart en økonomisk fordel at leje maskinerne. Ja, nogle vil måske sige, at det er direkte ufornuftigt at købe maskinerne selv – i hvert fald, hvis du ikke skal bruge dem senere hen. Når det kommer til de store maskiner, er det da også de færreste, der har plads til fx en gravko i garagen. Når du lejer, er det dog vigtigt, at du vælger en pålidelig forhandler, så du er sikker på, at udstyret er i orden.

Det er jysk, det er professionelt

Du kan være helt rolig, når du bestiller maskiner hos Aagaard Maskinudlejning. Hos dem vægter sikkerhed nemlig rigtig tungt, og derfor gennemgår de alle maskinerne inden udlejning. Så er de sikre på, at udstyret fungerer optimalt, og du kan dermed også være tryg. Glem alt om ubehagelige nedbrud eller forringet ydeevne. Hos den jyske forhandler får du vedligeholdt udstyr i god kvalitet – og det gælder uanset, hvilke maskiner, du lejer.

Hvordan bestiller du maskinudlejning?

Er du interesseret i en eller flere maskiner, kan du tage kontakt til Aagaard Maskinudlejning. Sammen finder I en dag, hvor du kan hente maskinen i Brande og i mellemtiden vil de sørge for, at den er i tiptop stand, til du kommer.

Det er vigtigt at passe på sig selv under haveprojektet. Har du fået ondt i ryggen undervejs? Så klik her.