Hej alle sammen! Så er der kun 4 dage til jul. I dag skal vi tale lidt om en super service, fra et af Danmarks bedste webbureauer. Det er et webbureau som udvikler professionelle hjemmesider i WordPress og webshops i Woocommerce til fair priser. Så læs med, hvis du gerne vil lære mere.

Webbureau med flair for flotte hjemmesider

På dette webbureau er de virkelig dygtige til deres kram. De har udviklet hjemmesider til mange store firmaer, og heriblandt kan du finde RITZAU, som vi alle kender og som er et meget anderkendt firma. Denne hjemmeside har de bygget i WordPress, ligesom de gør med rigtig mange andre hjemmesider. De arbejder i WordPress og Woocommerce. Hvis du ikke er bekendt med disse, så kan jeg fortælle, at deres backend er utrolig kundevenlige, og derfor er det også nemt for dig at styre din hjemmeside efter du har fået den udviklet på dette bureau. Jeg har linket til deres hjemmeside til længere oppe, så du selv har mulighed for at læse meget om alle deres service, kigge på deres portfolio osv. Det firma jeg taler om, er selvfølgelig Orango, og vi skal tale meget mere om dem lige nedenfor.

Prisvindende bureau med ekspertviden indenfor webudvikling

Ud over at Orange bare er mega dygtige til deres fag, så er de også blevet anderkendt for det med prisen ‘Top 20 Webbureauer’ i Danmark, som de blev kåret af Det Internationale Analysebureau. Derfor kan du også trygt regne med, at de leverer et produkt, som du er glad for, når du har fået lavet din hjemmeside eller webshop hos dem. Du kan se hele deres portfolio inde på deres hjemmeside. Der er hjemmesider lavet for virksomheder som Medarbejderfonden, ShortCut, Cambridge og mange andre. Men ud over “blot” at lave hjemmesider og webshops, så kan de også hjælpe dig med SEO, som optimerer din ranking på Google så flere ser din hjemmeside, de kan hjælpe med markting og sociale medier, de kan lave Google Adwords og meget mere. Så det bliver en full on service, når du er færdig med at få deres service. Du får også mega god kundeservice, når du arbejder med Orango. De har nemlig en chat service, som du kan komme til på deres hjemmeside. Herinde kan du få hjælp, hvis der er noget, som du ikke kan finde ud af på hjemmesiden, eller noget opfører sig mærkeligt.

Du kan også læse flere tips på bloggen lige her.