De fleste af os er forhåbentlig glad for at gå på arbejde. Det skaber en værdi for os og er noget, vi godt kan lide at lave. Det ændrer dog ikke på det faktum, at alle elsker at blive forkælet en gang imellem. En frokostordning i København er et dagligt element af spiselig forkælelse, som alle medarbejdere kan glæde sig til. Det skaber både god stemning og arbejdsglæde. Og i hverdagen er det især de små glæder, der gør den store forskel – synes du ikke?

Fordele ved en frokostordning i København

For virksomhedsejeren er en frokostordning en udgift. Så er I nogle medarbejdere, der skal have overtalt chefen, skal I altså have jeres argumenter klar. Det er dog ikke så svært at indse fordelene ved en frokostordning i København.

Få energi både fysisk og mentalt

En god frokost skaber nemlig energi og arbejdseffektivitet, som også kan ses i virksomhedens omsætning. Det er desuden langt mere opløftende at tænke på den forestående frokostbuffet end på sin maste madpakke i tasken. Derfor bidrager frokostordningen også på det mentale plan til at skabe en forventningsglæde og et overskud. Og det er jo ingen hemmelighed, at gladere personale skaber et mere givende arbejdsmiljø.

Vælg den rigtige frokostordning i København

Et stort udbud betyder, at cateringfirmaerne må strenge sig an i København. Én af de virksomheder, der uden tvivl tager konkurrencen seriøst, er Nordic Catering. De prioriterer bl.a. kvaliteten rigtig højt og laver derfor alt deres mad fra bunden. Desuden tager de hensyn til både allergikere, veganere og vegetarer – for ikke at glemme kødspiserne. Der er kort sagt noget for alle, når du bestiller fra Nordic Catering. Frokostordningen i København bliver nemlig lavet ud fra jeres ønsker, så alle kan blive mætte og glade.

Fordi god mad skal komme til tiden

Frokosten bliver aldrig kedelig hos Nordic Catering. Glem alt om rugbrød 5 dage i ugen. Hos Nordic Catering får du også friske salater, en varm ret, torsdagskage og ostebord! Og hvis du ikke kan undvære dit rugbrød, så frygt ej! Du kan hver dag se frem til friskbagt brød og flere forskellige typer pålæg. Menuen er altid varieret og bliver levet til tiden hver eneste gang. For at sikre den personlige forbindelse og gode service er det altid den samme punktlige chauffør, der kører maden ud til jer.

Skulle det være en smagsprøve?

Så kan du bestille en uforpligtende prøveuge på Nordic Caterings hjemmeside.