Hej alle sammen! Det skal handle om biler. Nærmere bestemt den el-drevne Mercedes Benz EQC. Det er super oppe i tiden, at tænkte mere på miljøet i sin daglige gøren. Den bil man kører rundt i, er selvfølgelig et sted at kigge nærmere på. Læs med i dag, og lær meget mere om denne cool model.

En el-drevet Mercedes Benz? Yes, den hedder EQC

Denne Mercedes Benz EQC er fuldt elektrisk, nærmest lydløs og emissionsfri lokalt. Denne model giver dig en fascinerende køreoplevelse, som du kan nyde helt ubekymret, fordi den netop kører på el. Derudover er den super sikker, at køre i takket være helt nye mobilitetstjenester og køresikkerhed på højeste Mercedes-Benz niveau. Denne sikkerhed er også noget, som jeg før har været inde på, når vi har talt om Mercedes Benz bilmodeller. Det er bare noget, som de går utroligt højt op i – og med rette! Denne nye EQC-model byder dig velkommen med nyt progressivt interiør, som næsten minder om noget fra en superhelte film. Det er super moderne og ned i mindste detalje. Mange interiørdetaljer, indtræksmaterialer og farver er udviklet eksklusivt til EQC og understreger bilens unikke karakter. Du kan derudover sætte dit eget præg på bilen, ved at tilføje detaljer, som passer til dig og din kørestil. Instrumentdisplayet og medie-displayet kombineres til et widescreen-cockpit under elegant glas.

Moderne, eksklusiv fornemmelse og bekymringsfri kørsel

I denne Mercedes Benz EQC er fjern- og navigationstjenesterne samlede tjenester vedrørende elektrisk kørsel – bl.a. med ruteplanlægning og tilgængeligheden af ladestationer. Desuden er det nemt og bekvemt at styre opladningstider og forklimatisering på afstand. Der er kommet mange flere ladestationer overalt i Danmark samt i udlandet, så det er slet ikke svært at lade sin bil op. Du bør dog anskaffe dig en ladestation i din egen garage, hvis du bor et sted, hvor du har plads til dette. For at gøre det muligt også at nå destinationer længere væk med endnu færre bekymringer er EQC udstyret med aktiv aktionsradiusovervågning: Via den haptiske speederpedal holdes føreren inden for det optimale hastighedsområde for at opnå den maksimale aktionsradius. Det er super smart! Vi har også talt om Mercedes smarte styresystem MBUX før. Det er der selvfølgelig også i denne model. MBUX giver brugeren størst mulig frihed til at betjene alle funktioner på den måde, der er mest komfortabel for den enkelte. F.eks. ved hjælp af dit naturlige sprog eller intuitive berøringer.

Læs mere lige her.