Hej alle sammen! I dag skal vi tale om en Autosadelmager, som kan det hele. Biler, både, motorcykler, gamle møbler. You name it. Det kommer helt an på dit unikke projekt, og alt du skal gøre, er at kontakte KA Autosadelmager for at få en pris. Læs med på bloggen i dag!

KA-autosadelmager’s Services rækker langt ud over normalen

KA-autosadelmager's Services

KA Autosadelmager fikser alle dine transportmidler. De er en super dygtig autosadelmager, som har mange år på bagen og derfor også kan levere kvalitet til en god pris. Er der for eksempel gået hul i dit motorcykelsæde, eller er det slidt op? Så kan de reparere eller skifter dit sæde, som du vil have det. De laver alt fra nyt sædebetræk til din motorcykel, reparation af motorcykelsæde, polstring og ompolstring m.m. Har du anskaffet dig en helt ny taxa, og vil du undgå, at sæderne bliver slidt op? Dette har KA Autosadelmager en løsning på. Med de mange kunder, som taxaen skal have igennem årene, vil sæderne automatisk blive slidt, men KA Autosadelmager hjælper dig med at holde værdien af din taxa på højt niveau ved at beskytte interiøret. KA Autosadelmager ombetrækker dine bådmøbler, så dit båd interiør kommer til at se knivskarpt ud igen.

Møbler og biler

Har du antikke møbler, som kunne trænge til et ny look, eller er dine møbler blevet nedslidte? Det kan være, at du har købt dem på auktion eller har arvet fra din gamle moster. KA Autosadelmager får dine antikke eller slidte møbler til at se helt nye ud ved for eksempel at udskifte fra stof til læder eller omvendt. KA Autosadelmager kan simpelthen klare alle former for møbelpolstring og ombetrækning, så du skal bare fortælle dem, hvad du har af ønsker. Og til sidst: Trænger noget af din bil eller hele dens interiør til en udskiftning? Det kan være, at du har købt en bil brugt eller at du bare har haft din øse i mange, mange år. Uanset hvilken grund du har, kan KA Autosadelmager udskifte alt fra de mindre dele som ratbetræk, gearmanchet og dørpaneler til de større dele såsom sæder, ny himmel, kalecher og nyt gulv. De har erfaring frabilmodeller som Alfa Romeo Spider fra 1991, JAGUAR og Porsche. Deres servive giver dig alt sammen følelsen af ny bil, motorcykel, møbel, taxa, eller båd. Det er bare med at komme igang.

Du kan også læse meget mere om biler lige her.